Artis (Dari sudut lain)

Sebelum ini kita sudah lihat Aiman sudah post gambar ini, kali ini gua nak post gambar sama dan cerita dari sudut gua.

Kah kah kah

Ini kutu tiga ekor, mamat pakai kaca mata bernama Mukmin, mamat muka jambu bernama Didi dan mamat rambut kerinting bernama Ijai telah travel ke Taiping untuk menonton gua beraksi di pentas bersama band The Mosley.

Kah kah kah

Tiga orang kutu patut diberi satu salut paling tinggi dari semua rakyat Tanjong Malim kerana berani memandu Viva Hitam untuk ke Taiping walaupun perancangan awal mereka hanya mahu naik keretapi.

Kah kah kah

Tiga orang kutu ini juga memberi sokongan padu buat gua semasa di pentas. Setelah selesai menonton gua beraksi di mana pada waktu malam, mereka berangkat pulang dengan Viva Hitam. Rakan-rakan lain patut cuba apa kutu-kutu ini lakukan.

Kah kah kah

Di khabarkan juga Didi telah memberi sokongan padu buat Ijai semasa memandu pulang ke Tanjong Malim. Beliau hanya tidur di belakang tanpa meneman rakan yang sibuk bergilir memandu kereta. Ini baru di katakan BFF.

Kah kah kah

Gua berharap bahasa Otak Kosong juga akan beraksi di atas pentas satu hari nanti. Dan berharap Aiman berjaya mengorat makwe comel. Amin.

Kah kah kah

Artis


Tanjong Malim telah melahirkan ramai artis seperti Mat Pet, Mat Nor dan Nordin Mat Top. Dan artis paling popular yang menjadi treading di twitter sudah semestinya apai. di dalam gambar ni dia bersama dengan bekas anggota kumpulan rock paling rock di dunia, Otak Kosong. rambut ala ala sabut kelapa tu, ejai. dan mamat muka budak tak reti mengaji tu, dd. pernah sekali E-Chanel datang interview budak budak ni apa cerita diorang setelah masing masing ikut haluan lain lain.

"ish, sudah tentu makwe menjadi perkerjaan paling utama bagi saya." Kata ejai sambil membetulkan rambut.

"saya pula, sibuk mengkaji freemason dan iluminiti," Kata dd.

"saya cuba untuk berhenti makan." Kata apai.

dan mamat pakai speck tu Personal Assistant  je. ade cita cita nak buat band, tapi tengok gaya dia angkat tangan pun dah tahu tak kemana masa depan dia ni.